Şi-a revenit Lindsay Lohan? Actriţa, surprinsă la plajă în Grecia

19 iunie 2018 16:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A ţinut ani întregi prima pagină a ziarelor cu scandalurile în care a fost implicată şi întreaga lumea îi prevestea un viitor sumbru. Lindsay Lohan (31 de ani) a fost dependentă de alcool, droguri, a fost prinsă la furat, a ajuns la puşcărie, iar la un moment dat, în goana după atenţie, a făcut publică o listă cu bărbaţii celebri cu care s-a culcat.

La 12 ani, Lindsay Lohan era considerată fetiţa-minune a Hollywood-ului. Cu siguranţă vă amintiţi de fetiţa roşcată, cu pistrui şi strungăreaţă din filmul “Capcană pentru părinţi”, unde Lindsay a jucat un rol dublu. Au urmat o serie de comedii de succes, iar apoi decăderea.

Lindsay Lohan, dependentă de alcool şi droguri

Dependentă de alcool şi droguri, Lindsay a ajuns după gratii în 2007, după ce a fost prinsă beată la volan. Problemele cu legea au continuat şi în anii următori. În 2010, actriţa a dat cu maşina peste un copil în cărucior şi a fugit de la faţa locului, iar un an mai târziu a fost condamnată pentru furt, după ce a sustras un colier de 2.500 de dolari dintr-un magazin.

A fost internată de mai multe ori la dezintoxicare, iar familia şi prietenii au început să se teamă pentru viaţa ei după ce a ajuns piele şi os. Excesul de botox, alcool şi droguri au îmbătrânit-o înainte de vreme. Anul trecut, actriţa arăta jalnic.

Actriţa se distrează în Grecia

Ultimele imagini surprinse de paparazzi, ne arată o cu totul altă Lindsay Lohan. Roşcata a fost surprinsă pe o plajă din Mykonos, Grecia. Actriţa se află de ceva timp pe meleagurile elene, după ce a locuit o bună perioadă de timp în Dubai, dar şi la Londra.

Mykonos a devenit destinaţia ei preferată, mai ales că este bună prietenă cu miliardarul grec Dennis Papageorgiou. Afaceristul a deschis vara aceasta un club, care îi poartă numele actriţei, scrie Daily Mail.

Lindsay a fost fotografiată la plajă, alături de câţiva prieteni. Un lucru îmbucurătoreste faptul că actriţa a pus câteva kilograme pe ea şi nu mai arată ca un schelet. Lindsay purta un costum de baie întreg cu decupaje şi dantelă, însă şi-a acoperit trupul cu o rochiţă nude cu o despicătură sexy. Cu ruj roşu aprins pe buze, părul pe spate şi ochelari de soare, Lindsay pare să-şi fi revenit. Ea este activă şi pe contul de Instagram, acolo unde are peste 6,5 milioane de fani.

Mai multe