Şi-au făcut faţa la comandă

25 octombrie 2014 20:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Viciile şi trecerea anilor au distrus frumeseţea vedetelor! Disperate să redevină atrăgătoare, starurile şi-au făcut numeroase operaţii estetice. Însă, în loc să se întinerească, au ajuns nişte epave.

Abuzurile de droguri şi alcool au ruinat frumuseţea actorilor de la Hollywood. Mulţi dintre aceştia au ajuns de nerecunoscut din cauză că au apelat prea des la bisturiu. La zecile de milioane de dolari pe care le au în conturi, îşi permit să se supună la intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare în prostie.

Ultima care a apelat la operaţii estetice a fost Renée Zellweger (45 de ani), care a fost de nerecunoscut, recent, la un eveniment monden. Deşi, starurile nu recunosc că s-au “tunat”, se vede de la o poştă că sunt buhăite de la operaţiile estetice. Cel puţin în cazul lui Melanie Griffith (57 de ani), Lara Flynn Boyle (44 de ani) şi Nicole Kidman (47 de ani) acest lucru e foarte evident. Nu mai arată bine nici Meg Ryan (52 de ani), Cher (68 de ani) şi Tori Spelling (41 de ani), tot din cauza exceselor de botox. În privinţa lui Mickey Rourke (62 de ani), lucrurile sunt şi mai grave. Anii de beţii şi luptele de box i-au devastat faţa. Numeroasele operaţii estetice l-au desfigurat complet.

Mai multe