Și vedetele îmbătrânesc urât - FOTO

3 martie 2010 9:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Catherine Bach, Cybil Shepard, Daryl Hannah sau Hugh Grant, deşi îmbătrânesc şi ei, ştiu ce înseamnă să fi fost o vedetă frumoasă şi încă încearcă să-şi păstreze acest statut.

Starurile de la Hollywood trec și ele prin criza vârstei a doua. Există, însă, actrițe și actori care au făcut față cu brio trecerii anilor. În mod sigur, este greu pentru Tom Cruise și Hugh Grant să-și facă un portret cât de cât realist.

Vezi aici GALEREI FOTO cu celebrităţilecare au îmbătrânit urât

Fanii, și uneori chiar vedetele, au impresia că sunt precum personajele de pe ecrane: curajoși, spirituali, sexy, capabili să dărâme munții, să oprească un tren în mișcare și să salveze lumea, trecerea anilo neafectându-i cu nimic. Dar, de fapt, ei nu pot face asta. De ce nu accepta faptul că îmbătrânesc trist?

Tom Cruise a fost un sex simbol pentru multă vreme. În 1990, 1991 și 1997, revista "People" l-a desemnat printre cei mai frumoși 50 de oameni din lume. În 1995, revista "Empire" l-a clasat în topul celor mai sexy actori din istoria cinematografiei. Acest gen de recunoaștere a calităților sale a continuat până destul de recent, dar s-a oprit.

Mai multe