Sinead O’Connor şochează din nou. De data aceasta a făcut declarații rasiste

7 noiembrie 2018 18:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sinead O’Connor, în vârstă de 51 de ani, şochează din nou! După ce s-a convertit la islam, cântăreaţa a scris pe Twitter o declaraţie care i-a supărat pe fani.

Sinead O’Connor şochează din nou după ce a anunţat că s-a convertit la islam! Cântăreaţa a scris că nu vrea să mai discute cu oameni albi pentru că sunt dezgustători. De când s-a convertit la islamism, Sinead se numeşte Shuhada Davitt. Vedeta irlandeză şi-a cerut scuze, în cele din urmă, pentru declaraţia rasistă de pe Twitter. Însă susţine sus şi tare în continuare că nu îşi va mai petrece timpul cu oameni albi. Sinead a suferit de ani de zile din cauza tulburărilor mentale. Ea a fost căsătorită de 4 ori şi are copii cu 4 bărbaţi diferiţi. Sinead O’Connor a susţinut anul trecut că mama ei, care este moartă, a fost „posedată” şi ar fi abuzat-o sexual în mod repetat în copilărie. Un membru al familiei a dat-o dispărută în 2016, temându-se că s-a sinucis. A fost găsită, însă, într-un hotel din Chicago. În ultimii ani, a stat departe de ţara natală, Irlanda, unde trăesc cei 4 copii ai ei, stabilindu-se în SUA. Fostul ei iubit şi manager, Fachtna O'Ceallaigh, de 70 de ani, a dat-o în judecată pentru defăimare şi a rupt contractual cu ea după ce a dat publicităţii o scrisoare deschisă la adresa lui în online. El îi cere despăgubiri de 452.000 de lire sterline. Cântăreaţa se va reprezenta singură în proces după ce şi-a concediat avocatul.

Sinead O’Connor a şocat lumea după ce a trecut la islamism

Sinead O’Connor a anunţat nu demult că a renunţat la religia catolică pentru a i se închina lui Allah. Joia trecută, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, ea a şocat întreaga planetă după ce a postat o fotografie cu ea pe Twitter în care anunţă simplu: „Sunt mândră că am devenit o musulmană”. Irlandeza Sinead O’Connor şi-a mai schimbat numele în 2017 în Magda Davitt. A declarat în repetate rânduri că a făcut acest lucru pentru a fi “eliberată de blestemele moştenite de la părinţi”. Sinead O’Connor s-a născut în 1966, în Dublin, Irlanda. Devine cunoscută la finele anilor ’80 cu albumul “The Lion and The Cobra”. Până în prezent a mai lansat încă 10 albume. În august 2017, Sinead O’Connor uimeşte planeta când se filmează în camera de la motelul Trevelodge, unde se cazase în New Jersey. Pe înregistrare, ea îşi ia adio de la toţi cei dragi, îi acuză pe “oamenii răi care o ţin departe de copii“ şi anunţă că a încheiat socotelile cu viaţa. “Singurii oameni din viaţa mea sunt doctorul şi psihiatrul – care e cel mai dulce om din lume – datorită căruia încă mai sunt în viaţă. Vreau ca toată lumea să ştie cum e să fii singur şi împins pe maginea prăpastiei. De aceea înregistrez acest video...”, spunea ea atunci. Sinead O’Connor şochează din nou acum, declarând că oamenii albi sunt dezgustători.

Mai multe