Sinucidere sau accident? Un actor s-a spânzurat pe scenă

3 februarie 2016 11:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Accidentele la locul de muncă nu sunt străine nici pentru lumea teatrului. Actorul Rapahel Schumacher (27 de ani) a intrat în comă, în timpul unei piese de teatru, numită „Mirages”, care a avut loc la Teattro Lux, în Pisa, Italia. Ceea ce trebuia să fie o altă zi pe scenă, s-a transformat în cel mai mare coșmar.

Italianul Raphael Schumacher avea de jucat o scenă în care se spânzura. O spectatoare absolventă de medicină a realizat că ceva este în neregulă cu actorul, care părea că într-adevăr se sufocă. Ea s-a ridicat în picioare în timpul spectacolului și le-a spus celor prezenți că actorul moare cu adevărat. Personalul teatrului l-au dat jos pe Raphael și l-au dus la cel mai apropiat spital, potrivit BBC

Presa locală a sugerat că nu au fost luate toate măsurile de siguranță în timpul piesei de teatru. Colegii actorului italian nu pot înțelege cum de s-a întâmplat un astfel de accident grav. Raphel Schumacher este încă în comă.

Cu toate că poliția crede că e vorba de un incident, au existat voci care au spus că tânărul a încercat, de fapt, să se sinucidă. Mama lui Raphael spune că nu e posibil: „Și-a pierdut recent tatăl și a ieșit dintr-o relație, însă și-a regăsit din nou linitea”.

Mai multe