Snoop Dogg are din nou probleme cu poliția! A fost reținut în Italia

2 august 2015 10:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Faimosul rapper are săptămânal probleme cu autoritățile europene. După ce săptămâna trecută a mai avut un incident în Suedia, Snoop Dogg (43 de ani) a fost reținut din nou, de data aceasta în Italia.

Cântărețul a fost oprit de vameșii italieni, vineri (31 iulie), deoarece avea asupra lui impresionanta sumă de 420.000 de dolari, pe care nu o declarase în prealabil. Jumătate din acești bani i-au fost confiscați, conform legii de combatere a spălării de bani din Italia. Cazul lui Snoop Dogg va fi judecat în instanță, iar rapperul își va primi banii înapoi, cu o eventuală amendă decisă de procurorii italieni.

Avocatul său, Andrea Parisi, a declarat că a clarificat cu vameșii de unde provin banii, adică din concertele pe care Snoop Dogg le-a avut în Europa, însă tot va trebui să fie penalizat pentru că nu i-a declarat, relatează Daily Mail.

În urmă cu doar câteva zile, cântărețul a fost interogat și testat pentru consum de droguri, în timp ce se afla în Uppsala, din Suedia. Rezultatul acestor teste nu a fost făcut public încă. Snoop Dogg a declarat că nu se va mai întoarce în Suedia și că reținerea sa a avut conotații rasiste.

Mai multe