Șoc! Ce a purtat soția lui Bourceanu la inaugurarea clinicii lui Alex

6 aprilie 2016 18:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Stelistul Alex Bourceanu a inaugurat în această după-amiază o clinică medicală, destinată sportivilor, și nu numai.

Măcinat de accidentări în ultimii doi ani, stelistul Alex Bourceanu și-a petrecut mai mult timp în cabinetele diferitelor clinici de recuperare medicală, decât pe teren. Tocmai de aceea, mijlocașul s-a gândit că ar putea chiar să-și deschidă o afacere în acest domeniu, iar de la plan la fapte, a fost doar un pas.

Astfel, în această după-amaiză, stelistul și-a invitat colegii și prietenii la inaugurarea Physio Medical Center, clinică situată în centrul Bucureștiului.

La evenimentul de deschidere de care s-a ocupat Adina, soția lui Bourceanu, au fost prezenți coechipierii lui Alex de la echipa campioană, dar și antrenorul Laurențiu Reghecampf și soția acestuia, Anamaria.

Cu toate că Alex a fost pionul principal al acestui bussiness, Adina a acaparat toate privirile. Nevasta mijlocașului stelist s-a transformat uluitor în ultimul an, slăbind câteva zeci de kilograme și având acum un fizic de manechin. La inaugurarea clincii, ea a ales să poarte o rochie neagră, scurtă, care i-a scos în evidență formele aproape perfecte.

Mai multe