SOC în lumea vedetelor! «Angelina Jolie are cancer ovarian»

1 iunie 2014 13:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Angelina Jolie, care şi-a făcut anul trecut o dublă mastectomie după ce a aflat că este purtătoarea unor gene care provoacă cancer, are cumplita boală de care s-a temut toata viaţa.

Vestea că frumoasa vedetă ar avea cancer a fost aruncată pe piaţă de către publicaţia National Enquirer. Se pare că acesta ar fi de fapt şi motivul pentru care Angelina a slăbit extrem de mult în ultimul an, ajungând să fie aproape scheletică.

Actriţa a spus însă mereu că a pierdut multe kilograme pe fondul oboselii şi al stresului, deoarece, scrie respectiva publicaţie, nici măcar Brad Pitt nu bănuieşte absolut nimic.

A făcut cancer înainte de a a-şi extirpa ovarele

După dubla mastectomie pe care şi-a făcut-o anul trecut, Angelina a anunţat că vrea ca anul acesta să îşi scoată şi ovarele, pentru a reduce cât mai mult riscul de a face cancer. A amânat însă operaţia din cauza programului încărcat, iar asta a costat-o scump, deoarece a făcut deja cancer de ovarian, boală de care a murit şi mama ei. Publicaţia care a dat aveasta veste şocantă nu a menţionat sursa acesteia.

Angelina Jolie, la premiera ultimului său film, "Maleficent". Actriţa e extrem de slabă (foto:Reuters)

Mai multe