Șoc la Hollywood! Ce i-a făcut soția lui Jean-Claude Van Damme

21 martie 2015 16:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Jean-Claude Van Damme şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au luat o hotărâre drastică. Cei doi vor să divorţeze şi să pună astfel capăt unei căsnicii care a durat 15 ani, informează people.com.

Potrivit revistei People, soţia lui Jean-Claude Van Damme a depus deja actele prin care cere divorţul de celebrul actor. Gladys Portugue a solicitat divorţul de soţul său, miercuri, la o instanţă din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile". Cei doi s-au despărţit încă din 7 martie, iar Gladys Portugues solicită în instanţă ca Jean-Claude Van Damme să îi acorde sprijin financiar în urma divorţului, scrie Mediafax.

Cum și-a cunoscut Van Damme soția

Van Damme a cunoscut-o pe actriţa şi fosta culturistă Gladys Portugues când aveau amândoi puţin peste 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys Portugues după ce s-a lansat în cinematografie şi a devenit cunoscut la Hollywood. Cei doi au divorţat în 1992, dar s-au recăsătorit în 1999 şi au împreună doi copii, care sunt în prezent adulţi.

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 54 de ani, a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului.

A luat lecții de balet

Supranumit "pachetul de muşchi din Bruxelles", Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marţiale - kickbox şi karate - şi a luat lecţii de balet. Starul belgian a avut parte însă şi de câteva eşecuri de box office la începutul anilor 2000, însă a revenit în actualitate cu pelicula apreciată de critici "JCVD" din 2008, în care a jucat o versiune fictivă a propriei persoane. Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ în "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de acţiune în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.

A ajuns la altar de cinci ori

Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii: Kristopher, Bianca şi Nicholas. Astfel, cunoscutul actor a fost căsătorit cu Gladys Portugues între 1987 şi 1992 şi s-a recăsătorit cu aceasta în 1999, cei doi având împreună doi copii. Van Damme a mai fost căsătorit cu Maria Rodriguez (între 1980-1984), cu Cynthia Derderian (1985-1986) şi cu Darcy LaPier (1994-1997). Cu Darcy LaPier, Van Damme are şi un copil.

Mai multe