Socrul lui Ice T a stat 40 de zile conectat la aparate: ”Nu a crezut că există COVID-19 și acum e dependent de masca de oxigen”

1 decembrie 2020 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul de 62 de ani, Ice T transmite un mesaj puternic celor care nu cred că există COVID-19. El a postat o fotografie cu socrul lui Steve Austin, 63 de ani, care a petrecut 40 de zile la ATI și acum este dependent de masca de oxigen, după ce a fost la un pas să moară din cauza virusului ucigaș. ”Socrul meu a stat 40 de zile conectat la aparate pentru că nu a crezut că există COVID-19. Aveți grijă!”, a fost mesajul lui.

Coco Austin, în vârstă de 41 de ani, a simțit că îi cade cerul în cap în luna iulie când tatăl ei Steve Austin, de 63 de ani, a ajuns la urgențe pentru că nu mai putea respira din cauza infectării cu noul coronavirus. A putut să îl vadă abia la 3 august după ce acesta a stat conectat la aparate și s-a zbătut între viață și moarte timp de 40 de zile. Socrul lui Ice T, 62 de ani, era convins că noul coronavirus este o alarmă falsă și refuza să poarte mască. După ce a fost externat de la Spitalul Abrazzo Arrowhead din Arizona cu plămânii grav afectați de pneumonia agresivă care l-a făcut dependent de oxigen, Steve Austin a început să regrete ignoranța care l-a costat scump. Ice T și Coco fac eforturi mari pentru a-i asigura tratamentul de refacere, dar doctorii sunt rezervați în privința evoluției lui Steve.

Citește și:

Cine ar fi crezut că sânii lui Coco Austin pot intra într-un asemenea sutien?

Coco Austin, pictorial incendiar: a pozat aproape nud, în ipostaze provocatoare

Ice T: ”Nu a crezut că se poate îmbolnăvi și acum e dependent de oxigen pe viață”

Ice T, 62 de ani, a transmis un mesaj puternic americanilor care încă se mai îndoiesc de existența virusului ucigaș. ”Socrul meu, tatăl lui Coco, a fost un tip foarte încăpățânat când venea vorba să poarte mască până când COVID-ul l-a lovit. A avut pneumonie la ambii plămâni... a petrecut 40 de zile la Terapie Intensivă, la un pas de moarte. Este acum dependent de oxigen pe termen nelimitate. Ohhh, dar a devenit conștient de existența bolii acum...” Tatăl lu8i Coco Austin a fost un tip dur, dintr-o gașcă de motocicliști care iubeau Harley-Davidson și credea că organismul lui robust poate face față unui virus. Ice T și Coco sunt căsătoriți de 15 ani și au o fiică de cinci ani, pe nume Chanel.

Mai multe