Sofia Vergara, Heidi Klum și Nicole Kidman, apariții răvășitoare la Premiile Emmy

18 septembrie 2017 11:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sofia Vergara a condus șirul vedetelor care au strălucit pe covorul roșu la cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy. Îmbrăcată într-o rochie albă fără bretele de la Mark Zunino, ce a transformat-o într-o sirenă, actrița a fost senzația serii.

Sofia a venit însoțită de fiul ei, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara

Jessica Biel, Heidi Klum și actrița Nicole Kidman au întors și ele privirile publicului. Toate au purtat rochii ce le-au tăiat respirația celor prezenți. 

Jessica, nevasta lui Justin Timberlake, și-a făcut apariția într-o rochie Ralph & Russo de culoare roșie, decupată în zona gâtului și cu o crăpătură adâncă pe piciorul drept. 

Heidi Klum a ales o rochie marca Peter Dundas cu un decolteu amețitor. Nici nu ai spune că este mama a patru copii!

Nicole Kidman a pășit pe covorul roșu într-o rochie roșie, creație Calvin Klein, care i-a scos în evidență talia subțire. Actrița a venit însoțită alături de soțul ei, cântărețul de muzică country Keith Urban. 

O altă apariție spectaculoasă a fost Reese Witherspoon, care s-a îmbrăcat într-o jachetă albastră, strânsă în talie, care arătat un indiciu despre sutienul cu dantelă pe care l-a purtat și care i-a pus în valoare picioarele. 

Mai multe