Solista de la Cranberries a bătut o stewardesă

10 noiembrie 2014 20:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scandal monstru în avion! Dolores O’Riordan, solista trupei „The Cranberries”, a fost arestată, ieri, după ce a sărit să bată o însoţitoare de bord.

Născută în Irlanda, lui Dolores O’Riordan îi sare repede ţandăra când o supără cineva. Solista trupei „The Cranberries” a bătut de-a băgat în spital o stewardesă la bordul unui avion Aer Lingus, care zbura de la New York la Shannon, Comitatul Clare. Vedeta de 43 de ani a fost arestată imediat ce a ajuns pe pământ irlandez. Bătăuşa a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a sărit şi la gâtul unui poliţist care încerca s-o calmeze. Se pare că artista, care a concertat cu trupa ei de două ori la Bucureşti, a fost rugată să rămână la locul ei, pentru că avionul urma să aterizeze în scurt timp. Dar Dolores s-a aprins şi a început s-o lovească pe femeie. Însoţitoarea de bord a fost internată cu o fractură la picior, din cauza loviturilor primite de la artistă. Nu se ştie însă dacă victima a depus o reclamaţie împotriva vedetei. 

Click! Spune

 „The Cranberries” este o formație irlandeză de muzică rock, înființată în anul 1990. Trupa a avut peste 40 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Cele mai de succes melodii sunt „Zombie”, „Dreams” și „Odeto My Family”.

Mai multe