Solistul Limp Bizkit a comis-o. I-au interzis accesul la ei în ţară

22 decembrie 2015 18:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rockerul american Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, a primit o interdicţie de intrare pe teritoriul Ucrainei, care va fi valabilă pentru o perioadă de cinci ani.

Această decizie radicală a fost luată de autorităţi "prin prisma interesului de a garanta securitatea acestei ţări". Informaţia a fost publicată de cei de la Apostrophe.com.ua aceştia anunţând că rockerul va fi persona non-grata pe teritoriul ucrainean, în contextul în care în octombrie, Fred Durst declara pentru ziarul rus Izvestia că ar dori să locuiască pentru o perioadă de şase luni în Peninsula Crimeea, teritoriu anexat de Federaţia Rusă anul trecut.

Declaraţia rockerului american a fost făcută la puţin timp după ce autorităţile actuale din Crimeea le-au îndemnat pe celebrităţile din Occident să solicite dreptul de rezidenţă în această regiune. Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federaţia Rusă, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunând că aceasta ar putea să devină "noul Beverly Hills", informează bbc.com.

Soţia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a căsătorit în 2012, este originară din Crimeea.

Mai multe