Solistul melodiei «Human» va deveni tătic! Își anulează concertele din turnee

24 mai 2017 11:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântărețul care ne-a încântat cu hitul internațional „Human” va deveni tătic pentru prima oară! Rag’n’Bone Man, pe numele lui real Rory Graham (32 de ani), și partenera sa cu care are o relație de opt ani, Beth, așteaptă împreună un copil.

Veștile bune curg pentru Rory! După ce piesa lui a avut un succes răsunător, acum urmează să primească în familie rodul iubirii lui cu Beth, potrivit dailymail.co.uk. „Rory și Beth au fost fericiți până la cer atunci când au aflat”, a declarat o sursă din apropierea cuplului.

„Rory deja trăia cel mai incredibil an din viața lui, cu succesul pe care l-a avut cu Rag’n’Bone Man, dar asta (faptul că va avea un copil, n.r.) înseamnă mult mai mult pentru el decât faptul că a vândut multe albume. El și Beth sunt împreună de mult timp și cu siguranță sunt pregătiți”, a mai declarat sursa.

Din păcate pentru fani, Rory va trebui să anuleze concertele programate în Europa în vara ce urmează, pentru că va rămâne alături de iubita lui. „Vine o vară foarte ocupată de turnee – în Europa dar și în afara ei – însă el va renunța la spectacole pentru a-și face timp să participe la naștere”, a mai spus sursa citată.

Ascultă melodia care i-a adus celebritatea

Mai multe