Sophie Ellis-Bextor are cinci băieţi şi mai vrea unul: „nu mă pot opri!”

26 noiembrie 2021 10:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu este numai un star pop plin de succes, ci şi mama iubitoare şi grijulie a cinci băieţi. Cântăreaţa de 42 de ani a vorbit recent despre epuizarea din timpul maternităţii, dar a recunoscut, în acelaşi timp, că e posibil să-şi extindă familia cu încă un membru, în ciuda haosului care domină deja în casa ei.

Vedeta are cinci copii cu Richard Jones (41), basistul trupei The Feeling – pe Sonny (17), Kit (12), Ray (9), Jesse (5) şi pe Mickey (2). Într-un interviu acordat zilele trecute podcastului Lockdown Parenting Hell (n.r. Iadul părinţilor în izolare), Sophie a explicat cum stau lucrurile în viaţa ei: “Dacă n-aş fi avut cinci copii, aş fi făcut decât unul. Pentru mine e totul sau nimic!”

În timpul discuţiei despre cum e să creşti cinci copii, creatoarea hitului Murder On The Dancefloor a spus următoarele: “Sunt aproape moartă de cât de obositor e totul”. Însă epuizarea pe care o simte faimoasa mămică n-o împiedică să se gândească la extinderea familiei: “Cel mic are aproape 3 ani, aşa că mă aflu în situaţia în care, în mod normal, mai apărea unul…”

Citește aici continuarea.

Mai multe