Sora lui Kim Kardashian a pozat goală pușcă! Imagini demențiale

19 decembrie 2015 11:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (35 de ani) este deja cunoscută pentru pictorialele controversate pe care le realizează, însă nu se poate spune același lucru și despre sora ei. Khloe (31 de ani) a acceptat, recent, să fie fotografiată în ipostaze inedite, cu trupul acoperit numai de câteva fire de sclipici.

Ședința foto a fost realizată de faimosul fotograf Mike Rosenthal, cunoscut pentru fotografiile cu adevărat incendiare pe care le realizează pentru celebritățile de peste ocean. Ulterior, Khloe Kardashian a publicat câteva secvențe din pictorial și pe o rețea socială, dar și pe site-ul personal, khloewithak.com.

Uite ce bine arată

„Am început să bem puțin și cumva această ședință foto spontană s-a transformat într-o ședință foto complet nud”, a scris Kholoe, potrivit mashable.com.

Vedeta explică că nu a fost nimic plănuit și că s-a uimit până și pe ea însăși: „Chiar dacă am lucrat din greu ca mintea și corpul meu să ajungă în acest punct, sunt încă șocată că am avut curajul să fac această ședință. Cred că am avut cam mult curaj lichid (alcool, n.r.)”.

Mai multe