Sora lui Kim Kardashian a scăpat de acnee cu un tratament făcut la noi

17 decembrie 2015 14:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reuşit să scape de cicatricile lăsate de acnee apelând la un tratament revoluţionar non-invaziv, care se găseşte şi în România.

Este vorba destre un tratemnt cu laser, pe care cunoscutul dermatolog, Oana Spânu, îl aplică pentru a trata afecţiunile pielii şi cicatricile lăsate de acnee ale multor pacienţi. "Acneea mi-a distrus încrederea în mine. Nici nu mai puteam privi în ochii celor cu care vorbeam. Eram extrem de timorată şi obişnuiam să-mi acopăr faţa cu mâinile”, a declarat recent Kendall, cea care este în prezent una din cele mai de succes modele la nivel internaţional.

 "Laserul Genesis regenerează pielea feţei, a gâtului şi a decolteului, tratând atât micile imperfecţiuni de culoare şi textură, cât şi porii vizibili, capilarele dilatate, ridurile fine, petele maronii şi cicatricile rezultate în urma acneei. Tratamentul regenerează pielea, redându-i un aspect tânăr şi strălucitor, este complet nedureros şi nu necesită timp de recuperare”, a declarat dr. Oana Spânu.

Mai multe