Sora lui Kim Kardashian, reclamă la ruj cu sânii la vedere

14 iunie 2016 9:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, a vrut să își promoveze ultimul produs cosmetic, dar a ales să renunțe la sutien în timp ce a pozat. Conturul sânilor ei și sfârcurile s-au văzut perfect prin maioul strâmt. Cu siguranță atenția nu a mai fost îndreptată către machiaj.

Kylie Jenner (18 ani) se pregătește pentru lansarea unor noi produse Kylie Cosmetics, astfel că vedeta a decis să promoveze în prealabil noul ruj într-o fotografie pen contul ei de Instagram, potrivit DailyMail.co.uk.

Se pare însă că a dorit să arate ceva mai mult decât conturul buzelor sale, astfel că și-a arătat și sânii. Și-a pus în evidență formele sale foarte sexy printr-un costum de baie alb-negru, în timp ce a pozat în fața unui fundal roșu.

Desigur, cu toții ne-am obișnuit cu ipostazele seducătoare ale surorilor Kardashian-Jennerși nu este pentru prima dată când Kylie își promovează rujurile pe rețelele de socializare.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe