Sora lui Kim Kardashian și-a arătat fundul pe covorul roșu de la Cannes

16 mai 2016 8:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Precum sora sa, Kendall Jenner pare să atragă toate privirile oriunde s-ar duce. Ea a participat la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes unde a dorit să fie pentru moment vedeta principală astfel că a purtat o rochie foarte transparentă prin care I s-a văzut posteriorul.

Toate privirile au fost ațintite către Kendall Jenner (20 de ani) atunci când aceasta și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, relatează DailyMail.co.uk. Se pare că surorile Kim, Khloe și Kourtney Kardashian sunt adevărate modele pentru Kendall.

Ea a purtat o rochie mai…neobișnuită care a dat iluzia că nu poartă sutien și a fost atât de transparentă încât s-au văzut mai multe detalii decât v-ați aștepta. Totuși n-a fost chiar o iluzie – Kendall Jenner chiar a venit aproape nud pe covorul roșu de la Cannes. Posteriorul său obraznic s-a văzut foarte clar prin rochia neagră deosebit de sexy.

Cu o asemenea ținută provocatoare, Kendall a fost abordată în discuții mai des decât în mod obișnuit…cu sexul opus desigur.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe