Sora mai mică a lui Paris Hilton se mărită cu urmaşul uneia dintre cele mai bogate familii din lume

13 august 2014 17:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sora cea mică a lui Paris Hilton, Nicky Hilton, se căsătoreşte cu iubitul ei, bancherul James Rothschild. Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton s-a logodit recent cu acesta.

Potrivit “US Weekly”, Nicky Hilton (30 de ani) s-a logodit weekendul trecut cu James Rothschild, care este de trei ani prietenul său. El i-a cerut mâna în timpul unei vacanţe pe malul Lacului Como din Italia, unde s-au cunoscut.

Este a doua oară când moştenitoarea lanţului de hoteluri merge la altar, după ce a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Todd Meister.

Surorile Paris şi Nicky Hilton moştenesc o parte din lanţul de hoteluri Hilton, iar averea familiei lor se ridică la peste 350 milioane dolari.

Cea mai cunoscută, îndeosebi ca eroină a unui scandal sexual, este Paris Hilton, de 33 de ani.

Pe numele complet Nicholai Olivia Hilton, Nicky are ambiţii de femeie de afaceri, designer de modă şi manechin. Şi-a lansat propria companie, Chick by Nicky Hilton, şi se bucură de succes.

James Rothschild este moştenitorul unei faimoase familii de bancheri, care a înfiinţat case bancare și financiare europene începând cu sfârșitul secolului al XVIII-lea. În anii 1800 familia Rothschild poseda cea mai mare avere privată din lume, însă acum afacerile sale nu mai sunt la aceeaşi scară.

Mai multe