Soţia celui mai sexy deţinut, devastată: «Am fost şocată când am aflat că mă înşală»

15 septembrie 2017 14:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O singură poză i-a schimbat viaţa. Jeremy Meeks (33 de ani) a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală de arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa a fost publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

La acel moment a fost supranumit, „cel mai sexy infractor din lume” şi a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă.

După eliberare, Meekes s-a întors la soţia Melissa şi cei doi copii. Totodată, designeri celebri l-au ofertat, iar deţinutul a ajuns direct pe marile podiumuri de modă din lume.

Viaţa i s-a schimbat radical, după ce a cunoscut faima. Maşini scumpe, case de lux, vacanţe exotice, toate într-un timp record. Melissa l-a susţint întotdeauna şi mai ales i-a fost alături atunci când a fost după gratii. Jeremy a pozat mereu într-un familist convins şi a declarat de nenumărate ori că soţia şi copiii sunt cei mai importanţi pentru el.

După ce a intrat în anturajul designerului Philipp Plein, lui Jeremy a început să-i placă viaţa şi să petreacă mai mult timp prin vacanţe cu prietenii decât acasă cu nevasta. Ineviabilul s-a produs, iar paparazii l-au surprins pe Jeremy în braţele unei blonde, dar nu cea care i-a dărui doi copii.

Este vorba despre Chloe Green, moştenitoarea unei averi impresionante, cu care Jeremy a petrecut câteva zile pe un iaht. Şi n-a fost doar o aventură, pentru că fotomodelul s-a îndrăgostit de blondină şi a cerut divorţul.

Îm timp ce Jeremy a umplut Instagramul de poze cu noua cucerire, soţia Melissa a încercat să fie discretă. Acum câteva zile, femeia a dat primul interviu după ce a aflat că este înşelată.

“Am avut un şoc! Nu am ştiut prea bine ce să fac. M-am simţit rănita, m-am simţit trădată”, a povestit Melissa, despre momentul în care a aflat că Jeremy o înşală, scrie Daily Mail

Jeremy a renunţat la o căsnicie de opt ani

Cei doi erau căsătoriţi de opt ani şi au împreună doi băieţi adorabili. Femeia a mai spus că i-a fost mereu alături acestuia şi l-a sprijinit în noua carieră. “Am vrut să aiba succes? Absolut!”. Aceasta a continuat spunând că şi-a dat seama că ceva e în neregulă încă de la începutul carierii lui Jeremy. Melissa nu are pretenţii financiare uriaşe de la Jeremy, ci vrea doar o pensie alimentară pentru cei doi copii.

Mai multe