Soția fiului lui David Bowie a suferit de cancer

11 ianuarie 2016 15:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul muzician britanic David Bowie s-a stind din viață, duminică (10 ianurie), după 18 luni crâncene în care s-a luptat cu cancerul. Fiul artistului, regizorul Duncan Jones (44 de ani), a confirmat vestea pe contul său de Twitter. În octombrie 2013, cu doar șase luni înainte ca Bowie să fie diagnosticat, soția lui Duncan, Rodene Ronquillo (35 de ani), a scăpat de cancer.

Fiul lui David Bowie și al fostei sale soții, Angela Bowie (66 de ani), Duncan Jones, este profund îndurerat de moartea tatălui său. Regizorul a confirmat vestea morții muzicianului pe Twitter și și-a anunțat prietenii că nu va mai fi activ pe rețelele de socializare o perioadă. Duncan s-a căsătorit cu Rodene Ronquillo pe 7 noiembrie 2012, chiar în ziua în care aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân, potrivit cotidianului britanic Mirror. 11 luni mai târziu, Raonquilla a scăpat de această boală teribilă, după multe ședințe de chimioterapie și o dublă mastectomie.

Acum, Duncan Jones a primit o altă lovitură. Tatăl lui, care a ascuns că are cancer, a murit, duminică (10 ianuarie), la doar două zile după ce a împlinit 69 de ani. Duncan i-a adus un ultim omagiu tatălui său. Regizorul a anunțat că Bowie s-a stins din viață și a publicat o imagine emoționantă cu el și cu tatăl său, pe rețeaua de socializare Twitter.

Mai multe