Soţia lui Alec Baldwin s-a pozat în lenjerie intimă, la doar două zile după ce a născut

20 iunie 2015 11:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soţia lui Alec Baldwin, Hilaria şi-a făcut un selfie în lenjerie intimă, la doar două zile după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, Rafael. Bruneta este în formă maximă şi a vrut să se mândrească pe reţeaua de socializare Instagram cu formele ei voluptoase.

Hilaria (31 de ani) este soţia celebrului actor de la Hollywood Alec Baldwin (57 de ani). Ea a născut miercuri (17 iunie) un băieţel, cel de-al doilea copil al cuplului. Hilaria este o profesoară de yoga, iar corpul ei arată senzaţional. Bruneta a publicat o poză pe reţeaua de socializare Instagram, la doar două zile după ce l-a născut pe Rafael, relatează huffingtonpost.com.

Hilaria Baldwin vrea să le încurajeze pe mămici să îşi iubească corpul

Mamă a doi copii, Hilaria, a fost felicitată de fanii săi pe Instagram pentru curajul pe care l-a avut să se pozeze aproape goală, deşi mai are burtică şi se văd semnele sarcinii. Soţia lui Alec Baldwin a vrut să le încurajeze pe toate mămicile să nu se simtă grase după naştere şi să îşi accepte corpul. Mesajul pozitiv transmis de Hilaria a fost primit cu încântare de toţi fanii. Alec şi Hilaria s-au căsătorit în urmă cu trei ani şi mai au o fetiţă, pe nume Carmen care are 2 ani. 

Mai multe