Soția lui George Clooney, sexy și senzuală în prima ei apariție publică după naștere

1 septembrie 2017 23:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

George (56 de ani) și Amal (39 de ani) Clooney au devenit unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la Hollywood, iar de când frumoasa brunetă i-a născut celebrului actor gemeni, toate privirile sunt ațintite asupra sa.

Amal a participat alături de soțul său la cea de-a 74-a aniversare a Festivalului de Film de la Veneția, unde au fost surprinși bucurându-se de o încântătoare plimbare cu barca, după cum menționează Daily Mail.

Îmbrăcată cu o rochie de seară, neagră, cu buline albe, destul de decoltată, parcă nu-ți vine să crezi ochilor când o vezi atât de frumoasă și de sexy, după doar două luni de la naștere.

Ținuta i-a pus bine în evidență picioarele superbe, iar când a pășit din barcă pe debarcader, George Clooney, care a ajutat-o să coboare, a avut parte de o priveliște plină de senzualitate din partea soției sale, care-l farmecă în fiecare zi cu frumusețea ei. Celebrul cuplu au fost observați pentru prima dată împreună în public după ce bruneta a dat naștere gemenilor Ella și Alexander.

Mai multe