Soția lui John Legend a rămas în sânii goi pe scenă, în timpul unui concert

29 iunie 2017 21:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chrissy Teigen (31 de ani), soția celebrului cântăreț John Legend, a avut un mic „accident” vestimentar pe scenă, în timp ce dansa alături de soțul său, în timpul unui concert. John Legend a încercat să acopere „dotările” nevestei, dar publicul văzuse deja mai mult decât ar fi trebuit.

John Legend (38 de ani) a susținut un concert în New York, în Madison Square Garden, unde a vrut să creeze un spectacol romantic, invitând-o pe soția sa pe scenă, pentru a dansa înpreună, dar romantismul s-a transformat în erotism după ce rochia lui Chrissy i-a jucat feste.

Cei doi soți se bucurau de dans, sub privirile a mii de spectatori, când bretele rochiei lui Chrissy au încetat să-i mai susțină ținuta și i-au expus sânii, după cum precizează The Sun. John Legend a observat acest lucru înaintea soției sale și a încercat să-i acopere cumva „dotările”.

Când Chrissy și-a dat seama de ce se întâmplase, a fost aproape șocată, dar, cum show-ul trebuia să continue, și-a cerut scuze de la public, dar a continuat să se distreze alături de soțul său.

Chrissy Teigen și John Legend sunt împreună încă din 2007, dar au decis să facă pasul cel mare în 2013, când s-au căsătorit. De atunci, ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrități din lumea mondenă americană, iar tabloidele „vânează” periodic momentele în care superba Chrissy apare în ipostaze provocatoare.

Mai multe