Soţul lui Celine Dion a murit împlinindu-şi ultima dorinţă

15 ianuarie 2016 18:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa.

Diagnosticat cu cancer la gât în 1999, Rene Angelil s-a luptat 16 ani pentru viaţa lui, iar în fiecare clipă Celine Dion a fost alături de soţul ei. Într-un interviu acordat în august, cântăreaţa a povestit că a purtat multe discuţii emoţionante cu bărbatul pe care l-a numit "singurul meu iubit", conform usatoday.com. În timpul acestor conversaţii, Rene i-a spus soţiei sale care e ultima lui dorinţă: să moară în braţele ei, lucru care s-a şi întâmplat.  

Mai mult, el i-a spus în detaliu lui Celine cum vrea să fie înmormântat, iar artista a notat totul pentru a respectat exact cuvântul lui Angelil. 

Conform unor surse apropiate familiei, Rene Angelil nu a renuntat nici o clipă la postul de manager şi chiar se simţea mai bine în ultima vreme, aşa că moartea lui a fost un şoc pentru Celine şi copiii lor, Rene Charles şi gemenii Eddy şi Nelson. 

Rene Angelil a devenit managerul lui Celine Dion în 1981, când artista avea doar 12 ani. El şi-a ipotecat casa pentru a o susţine financiar şi a o lansa în lumea muzicii, dar efortul făcut atunci a fost răsplătit din plin. Cu ajutorul lui, Celine Dion a ajuns una dintre cele mai faimoase cântăreţe din lume şi a vândut peste 220 de milioane de album la nivel internaţional. 

Cei doi au început o relaţie în 1987, când Celine avea 19 ani şi s-au căsătorit în 1994. Nunta a fost un eveniment extrem de important în Canada, fiind transmisă live. Deşi mariajul le-a fost greu încercat de boala lui Angelil, ei nu au renunţat niciodată să se susţină reciproc, iar Celine şi-a pus de mai multe ori cariera pe plan secund pentru a fi alături de soţul ei, aşa cum Rene nu a ţinut cont de boală şi i-a fost până în utlima clipă impresar. 

Fratele ei a murit la două zile după

Daniel Dion (59 de ani), unul dintre cei 13 fraţi ai lui Celine, a murit sâmbătă, la două zile după soţul artistei. El suferea de cancer, aşa cum a declarat sora lor Claudette. 

"E în acelaşi stadiu ca Rene, care a avut cancer la gât, limbă şi creier. Familia noastră e deja învăţată. Are doar 59 de ani, e prea tânăr să moară", a declarat Claudette cu doar o zi înainte de moartea lui Daniel. 

Mai multe