Soţul lui Jennifer Aniston sare la gâtul lui Brad Pitt

2 noiembrie 2016 20:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scandal! Cuplul Justin Theroux - Jennifer Aniston trece prin momente de cumpănă. El nu mai suportă s-o audă pe actriţă vorbind de Brad Pitt. Justin ar fi postat şi o înjurătură la adresa lui Brad.

Jennifer Aniston (47 de ani) nu l-a uitat pe fostul ei soţ, Brad Pitt (52 de ani), care i-a dat papucii în 2005, după ce s-a cuplat cu Angelina Jolie (41 de ani), susţine radaronline.

Vedeta din serialul “Prietenii tăi” l-a înfuriat îngrozitor pe actualul ei soţ, Justin Theroux (45 de ani), care a auzit că ar fi spus unor prieteni că “ar fi o minune dacă s-ar cupla din nou cu Brad”.

Aniston aştepta de ani de zile ca fostul soţ să se despartă de Angelina, spune o sursă apropiată. Justin e atât de gelos, din această cauză, încât a postat o fotografie cu o înjurătură la adresa fostei mari iubiri a consoartei lui. „Fuck Brad Pitt” scrie în această poză, care reproduce un graffiti de pe un zid din Berlin realizat de artistul Nick Flatt. Din septembrie, când s-a anunţat că Angelina divorţează de Brad, după 11 ani de relaţie, Aniston ar fi început să aibă un comportament ciudat. Asta îl scoate din sărite pe Theroux, care s-a însurat cu ea anul trecut. În acest timp, Brad şi Angelina continuă să se bată pe averea de 400 milioane $. Deşi au un contract prenupţial beton, care stipulează clar cum ar trebui să-şi împartă bunurile comune, amândoi se luptă pentru fiecare dolar. În plus, ei se “bat” şi pe custodia celor 6 copii: Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani), Knox şi Vivienne (8 ani). Aniston şi Theroux au împreună 170 milioane $.

Mai multe