Soţul Sandrei Bullock, sex în grup cu una din amante!

2 aprilie 2010 9:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jesse James, soţul (probabil nu pentru multă vreme) Sandrei Bullock, a făcut sex în grup cu un alt cuplu şi cu una dintre amantele sale, Michelle "Bombshell" McGee, potrivit presei americane.

Publicaţia americană Life&Style a publicat recent un interviu cu proprietarul unui salon de tatuaje din San Diego, pe nume Eric McDougall, şi cu recepţionera acestuia, Skittles Valentine. Potrivit declaraţiilor celor doi, în luna iunie a anului trecut James, aflat la un festival de tatuaje din localitate, a venit în salon pentru a-şi modifica una dintre inscripţiile de pe corp.

Iat-o pe Michelle McGee, cea mai cunoscută dintre amantele lui Jesse James

Cei patru au împărţit apoi câteva sticle de alcool, pentru a destinde atmosfera, după care Michelle McGee a început s-o sărute pe Skittles. Au mers apoi cu toţii într-una dintre camerele private ale salonului, unde s-a petrecut orgia, în timpul cei doi bărbaţi au făcut schimb de partenere. Potrivit declaraţiilor lui Skittles Valentine, Jesse James nici măcar nu a folosit un prezervativ. Orgia s-a încheiat atunci când Michelle McGee, geloasă pentru că James şi Skittles nu mai terminau, a sărit s-o bată pe "rivală".

Mai citeşte:

Sandra Bullock nu mai divorţează de Jesse James?

Sandra Bullock şi-a ameninţat  soţul cu bătaia

Jesse James o imploră pe Sandra Bullock să nu divorţeze

Sandra Bullock pune punct căsniciei cu Jesse James

Amanta soţului Sandrei Bullock, topless în Interviu - VIDEO

Soţul Sandrei Bullock, 500.000 $ ca să-şi arate penisul

Jesse James, aventuri cu mai multe femei şi acuzat de hărţuire sexuală!

Mai multe