Soțul și fetița lui Edith Gonzalez, distruși de starea de sănătate a actriței

17 mai 2017 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În august, anul trecut, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și că a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru a putea fi extras țesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiații, dar și de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o șansă de izbândă în fața cumplitei boli.

În tot acest timp, actrița în vârstă de 52 de ani a documentat, pe conturile de socializare, toată experiența, dându-le asigurări fanilor internauți că nu are de gând să cedeze în fața cancerului. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, Edith le-a demonstrat tuturor că este o fire puternică și că întâmpină cu grație tot ce i se întâmplă.

Ne-am întrebat, desigur, cine anume i-a stat aproape în toată această perioadă și cine i-a dat putere de a face față atâtor tratamente invazive și dureroase la care a fost supusă în ultimele luni. Ei bine, răspunsul l-am aflat chiar din postările actriței din mediul virtual. Haideți să vedem, așadar, ce oameni i-au stat și la bine, dar și la greu actriței!

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată soțul și fetița actriței!

Mai multe