Stallone, adio carieră!

16 ianuarie 2010 13:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sylvester Stallone (63 de ani) a suferit recent un accident grav în timp ce turna un film. Medicii i-au reparat gâtul rupt cu plăcuţe metalice, dar cariera lui "Rambo" este în pericol.

Stallone a dezvăluit pentru revista FHM că a fost supus la o operaţie chirurgicală în urma căreia medicii i-au implantat plăcuţe de titan în zona gâtului. Şi, fiindcă lumea nu l-a crezut, starul a dat publicităţii radiografia care arată clar că trei vertebre cervicale au fost fracturate şi apoi reparate cu ajutorul a trei plăcuţe şi şase şuruburi metalice.

Starul a avut nevoie de câteva săptămâni de repaus după intervenţia chirurgicală pentru a putea ieşi în public. Gurile rele spun, însă, că a rămas cu sechele, că nu este capabil să-şi mişte gâtul la fel ca înainte.

Faptul că Stallone nu mai poate să facă orice rotaţie a capului va afecta în mod serios cariera sa actoricească. Rolurile sale complexe, mai ales în filme de acţiune, necesită tot felul de mişcări ale gâtului, pe care el nu le-ar mai putea face.

Surse apropiate starului spun deja că acesta se gândeşte mai mult la pictură decât la filme. Recent, el şi-a deschis o expoziţie de tablouri personale şi a declarat că preferă artele plastice cinematografiei.

Es­­te foarte probabil să fi găsit un mod elegant de a spune "adio" carierei de actor.

Supereroul filmelor de acţiune

Sylvester Stallone a studiat arta dramatică la Miami după care a apărut în mai multe piese pe Broadway. Primele sale roluri în cinema au fost minore.

Rocky-1976

A avut şi câteva apariţii modeste în serialul "Kojak". Numele său, care în limba italiană se traduce "Etalon", l-a împiedicat, la început, să se lanseze.

Abia rolul lui Rocky Balboa l-a făcut celebru. A scris şi scenariul pentru seria "Rocky", care i-a adus venituri impresionante. În 1982, a dat din nou lovitura în rolul Rambo. Stallone devine superstarul filmelor de acţiune din anii 1980, care îi cultivă imaginea de "dur".

Rambo-1982

Mai multe