Stallone: «Dă-mi 4,5 milioane $ şi casa e a ta!»

23 aprilie 2012 14:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este o casă superbă, cu 4 dormitoare, 4 băi, cămine şi decoraţiuni elegante, totuşi Syl­vester Stallone (65 de ani) o vinde. Starul o dă cu 4,5 milioane de dolari, aproape suma pe care a plătit-o pentru ea acum doi ani.

Stallone şi-a scos la vânzare casa în stil spaniol din deşertul La Quinta, situată în vecinătatea Clubului Madison, unul din cele mai exclusiviste pentru întrecerile de golf din SUA.

Bucătărie

Vila - vedere din exterior

Sufragerie

Hol

Actorul renunţă la această proprietate, deşi e foarte elegantă, fiindcă mai are alte două şi trebuie să plătească taxe prea mari pentru toate. Vila are cămine, care asigură căldura în timpul nopţilor friguroase din deşert, uşi glisante la sufragerie, bucătărie bine utilată, faţade frumos sculptate, piscină.

Din piscină se văd departe în zare siluetele munţilor.

Mai are două proprietăţi

Sylvester Stallone deţine o proprietate în Lakeside, pe care a cumpărat-o în 2008 cu 4.85 milioane de dolari, care are 3 dormitoare şi 3 băi. Starul locuieşte împreună cu soţia, Jennifer Flavin (43 de ani) şi cele 3 fiice ale lor într-o vilă din Beverly Hills, pe care a cumpărat-o cu zece milioane de dolari. Casa are 6 dormitoare şi 9 băi, o piscină de dimensiuni olimpice.

Mai multe