Stallone şi-a luat câinele-n vacanţă cu tot cu antrenor VIDEO

15 iulie 2015 22:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Păzea! Clanul Stallone a ieşit la plajă! Înconjurat de patru femei frumoase şi dulăul Pooch, Sylvester Stallone s-a distrat de mama focului la bordul iahtului „Enchantress Bikini”, în Franţa.

De mai bine de două săptămâni, Stallone s-a dedicat întru totul familiei. La finele lui iunie le-a spus celor trei fete Sophia (18 ani), Sistine (17 ani) şi micuţei Scarlet Rose (13 ani) să îşi facă bagajele pentru că pleacă în concediu.

La 6 iunie, actorul din “Rambo” îşi sărbătorea împlinirea vârstei de 69 de ani în Veneţia şi câteva zile mai târziu se îmbarca pentru o croazieră de vis. „I-am promis soţiei mele Jennifer Flavin (46 de ani) că, după un an în care am stat mai mult pe platoul de filmare, mă voi dedica o lună întreagă familiei”, a declarat actorul, care are o avere de 400 de milioane de dolari.

Petrece o lună cu familiaŞi pentru că a vrut ca toată familia să fie cu el în vacanţă, Sly l-a luat şi pe Pooch, un caniche de doi anişori care a intrat în clan în 2013, la doar câteva luni după ce Phoebe, căţeluşa lor a fost ucisă de un coiot.Problema lui Pooch este că... nu ştie să înoate. Aşa că Stallone i-a angajat un antrenor care l-a îmbrăcat cu vestă de salvare şi l-a plimbat cu placa, pentru că dulăul nu voia sub nici o formă să încerce apa. Însuşi Stallone a supravegheat meditaţiile pe care le lua Pooch şi a insistat pe lângă Francois, dresorul de origine franceză care s-a ocupat de căţel, să „nu îl streseze pentru că... Pooch e delicat ca un artist”.

Mai multe