Starurile au dat în mintea copiilor!

1 noiembrie 2009 14:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Hilton şi iubitul ei Doug Reinhart au făcut tot posibilul să fie cel mai penibil cuplu de la petrecerea organizată de Heidi Klum şi soţul ei, cu prilejul Halloween-ului. Şi au reuşit.

Cu fustiţă de balerină şi ciorăpei de grădiniţă, Doug a reuşit stârnească râsul şi să-i facă pe unii critici să afirme răutăcioşi că „a dat în mintea lui Paris Hilton".

Nick Cannon şi Mariah Carey s-au costumat în îngeraşi, doar pentru a contrasta cu gazdele transformate în ciori. La Toya Jackson a ales să semene mai mult cu un desen animat decât cu o divă, iar bomba sexy Bai Ling a venit pur şi simplu pe jumătate goală.

Vezi aici o super galerie foto cu altecelebrităţi în costume de Halloween!

Petrecerea anuală de Halloween, din West Hollywood, California, care a reunit staruri de primă mână a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilităţi.

Paris Hilton şi Doug Reinhart - Aşa se întâmplă când bărbatul dă în mintea femeii

Seal şi Heidi Klum - După ce anul trecut au fost zeiţă indiană şi pirat, anul acesta cei doi s-au sincronizat de minune devenind ciori

La Toya Jackson - A şocat pozând în divă desprinsă parcă din desenele animate

Nick Cannon şi Mariah Carey - Cei doi îngeraşi înaripaţi au încercat în zadar să îşi ia zborul de la petrecere, au fost opriţi la timp de gazde

Bai Ling - Diva sexy a încercat să surprindă montându-şi pe sâni nişte meduze metalice

Mai multe