Starurile din „Titanic” au devenit eroi! Au salvat viața unei tinere mame

4 februarie 2018 18:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cele două staruri din celebrul film „Titanic”, Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, au devenit eroi după ce au ajutat o tânără mamă să se vindece de cancer. Cei doi actori i-au oferit femeii suficienți bani pentru a putea urma un tratament special în Germania.

Gemma Nuttall (29 de ani) a primit o veste îngrozitoare în 2013, în timpul unei vizite pre-natale la medic. Doctorii au diagnosticat-o cu o formă gravă de cancer ovarian, scrie Daily Mail. Femeia a refuzat să urmeze tratamentul, temându-se că ar putea pune în pericol viața bebelușului.

În 2014, Gemma a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, așa că a putut să urmeze tratamentul împotriva cancerului ovarian. Un an mai târziu însă, doctorii i-au găsit o nouă formă de cancer, de această dată o tumoare pe creier, aflată în stadiu 4. Gemma nu avea mai mult de șase luni de trăit.

Împreună cu mama sa, Gemma a lansat o campanie de strângere de fonduri, după ce au descoperit o clinică în Germania care poate trata boala ei, însă avea nevoie de 300.000 de lire sterline, sumă ce nu s-ar fi strâns într-un timp record dacă n-ar fi fost Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Cei doi actori i-au oferit tinerei mame banii necesari tratamentului în urmă cu cinci luni. Astăzi. Gemma este vindecată și nespus de recunoscătoare binefăcătorilor ei.

Mai multe