Steven Seagal, tratamente de întinerire, la Bucureşti

15 mai 2015 22:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starul american Steven Seagal se află din nou în România pentru a produce un nou film, dar a profitat de ocazie şi şi-a făcut câteva tratamente anti-îmbătrânire.

Am putea spune că România este o a doua casă pentru Steven Seagal, având în vedere că ne-a vizitat de nenumărate ori pentru a turna producţii importante. Celebrul actor hollywoodian a sosit la Bucureşti la începutul lunii, şi urmează să plece luni. Ca de fiecare dată, el s-a bucurat de preparatele noastre tradiţionale, dar mai ales de masaj şi relaxare. După o zi grea de filmări, artistul a vizitat, vineri (15 mai), un spa de lux din Băneasa, unde l-a întâlnit pe Howard Dell, fost sportiv olimpic şi actor în serialul “Tânăr şi neliniştit”, care s-a stabilit de ani buni în România.

Canadianul este acum terapeut şi l-a ajutat pe Seagal să scape de oboseală cu o terapie care energizează organismul, reduce oboseala, reduce tensiunea arterială şi ameliorează depresia. O astfel de şedinţă costă 330 de lei, adică o nimica toată pentru el, aşa că actorul şi-a continuat relaxarea cu un masaj asiatic şi o ceremonie japoneză de îmbăiere. 

Mai multe