Suarez şi bomba lui sexy au rupt plajele din America de Sud

8 ianuarie 2018 14:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi fotbalişti mari ai Europei iau drumul Chinei şi un al doilea motiv pe lângă cel financiar apare la orizont: sistemul competiţional mai puţin aglomerat.

E şi cazul lui Mario Suarez, mijlocaşul defensiv în vârstă de 30 de ani care după ce a câştigat aproape tot ce se putea câştiga la nivel de club cu Atletico Madrid, exceptând Liga Campionilor, unde a fost doar finalist, în 2014, a semnat vara trecută cu Guizhou Hengfeng. A jucat acolo 12 meciuri şi în perioada când foştii lui colegi joacă prin ploi torenţiale în Spania, el e în vacanţă, pe malul Oceanului Atlantic, pentru că Sueprliga chineză s-a terminat. Nu singur, bineînţeles, ci cu proaspăta lui soţie, Malena Costa.

Fosta domnişoară Sjogren are 28 de ani şi este model de meserie, iar asta au încercat să ne arate şi paparazii care au surprins-o la plajă, lângă fotbalistul locului 8 din China. Malena nu se jenează de nimeni şi, fie că a vrut să se dea în stambă, fie că a fost prinsă într-un moment mai puţin inspirat, a arătat aproape totul camerei foto. Şi ziarele spaniole au publicat fotografiile, iar Costa, Griezman şi compania parcă au o urmă de regret că au pierdut un aşa coleg, cu o aşa soţie!

Mai multe