“Sunt transsexual”. Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian a recunoscut totul, după luni de speculaţii

25 aprilie 2015 13:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, Bruce Jenner, a recunoscut că e transsexual. Fostul atlet, în vârstă de 65 de ani, a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Diana Sawyer, după luni de speculaţii.

Bruce, care a fost însurat cu  mama lui Kim, Kris Jenner, a povesti că e atras sexual de femei şi că se îmbrăca în haine de fată de mic copil. Chiar în ultimii ani, el a ieşit pe stradă în femeie şi a fost surprins cu unghiile făcute şi fardat.

„Asta sunt. Creierul meu e mai mult feminin decât masculin. Sunt femeie. Oamenii se uită diferit la mine. Mă văd ca pe un bărbat macho, dar eu sunt femeie”, a spus Bruce Jenner, potrivit huffingtonpost.com.

El a mai zis că un show precum „Keeping Up With The Kardashians” nu e o piedică, ci îl ajută să facă o schimbare în lume.

Numit „cel mai bun atlet din lune” când a câştigat aurul la Olimpiada din1978, Bruce Jenner a intrat în familia Kardashian când s-a însurat cu Kris în 1991. El a devenit tatăl vitreg al lui Kim, Kourtney, Khloe şi Rob. Bruce şi Kris au două fete adolescente, Kendall şi Kylie Jenner. Cei doi s-au despărţit în 2013, după 22 de ani de mariaj.

Bruce Jenner a mai fost căsătorit cu Linda Thompson şi Chrystie Scott, cu care are câte doi copii. 

Mai multe