Superba Georgina a primit cel mai scump inel de logodnă dintre iubitele de fotbaliști

14 septembrie 2020 17:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo bate recorduri și când nu e pe teren. Conform celor de la ”The Sun”, portughezul i-ar fi oferit Georginei Rodriguez cel mai scump inel de logodnă dat vreodată de vreun fotbalist.

Chiar dacă nimeni nu a putut confirma oficial că fotbalistul s-a logodit cu frumoasa lui iubită cu care este de patru ani, el îi tot face cadouri. Iar ultima bijuterie oferită este de presupus că a consfințit și logodna lor. Conform celor de la ”The Sun”, Ronaldo i-a dat Georginei un inel de aproximativ 670.000 de euro, realizat de cei de la Cartier.

Și, conform datelor pulicate de ziarul britanic, acesta este cel mai scump inel de logodnă oferit vreodată de vreun fotbalist. Pe locul secund s-ar situa portarul naționalei Angliei, Jordan Pickford, care a cerut-o de soție pe Megan Davison cu un inel de 530.000 de euro. Pe locul 3 se află Ashley Cole, care a cucerit-o pe Cheryl, nevasta lui, cu o bijuterie de ”doar” 300.000 de euro. După divorț, inelul a rămas la ea, desigur.

Georgina și Ronaldo au împreună o fetiță, Alana, în vârstă de doi ani. În afara ei, familia le este întregită de gemenii Eva și Mateo, în vârstă de trei ani, și de Cristiano jr, în vârstă de 10 ani. Toți trei provin din mame surogat.

Mai multe