Supermamele de la Hollywood

30 iunie 2018 14:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt fenomenale şi cuvântul „imposibil” nu le intră în vocabular! Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil la vârsta de 54 de ani, acum o săptămână. Puţini ştiu însă că actriţa daneză a fost inspirată să persevereze în a rămâne gravidă de alte mame-eroine de la Holly­wood care şi-au văzut visul de a deveni mame abia după vârsta de 40 de ani.

De aproape 10 ani, Eva Longoria s-a zbătut să devină pentru prima oară mamă. A divorţat între timp de baschetbalistul Tony Parker şi s-a căsătorit cu milionarul Jose Batson. Acum aproape două săptămâni, după o sarcină „imposibilă”, şi-a văzut visul cu ochii: l-a adus pe lume pe Santiago. Însă şi ea, şi Janet Jackson (n.r. a născut la 50 de ani), dar şi Brigitte Nielsen au fost inspirate de supermame ca Halle Berry, Celine Dion sau Madonna. Halle Berry (51 de ani) a vrut neapărat un copil cu Olivier Martinez, fostul ei soţ. La 47 de ani, actriţa care are o avere de 80 milioane $, l-a născut pe Maceo (4 ani), împlinindu-i implicit şi visul Nahlei (10 ani), de a avea un frăţior.

Madonna (59 de ani) creşte şase copii (patru adoptaţi din Malawi) şi doi biologici. Cântăreaţa, care are o avere de 800 milioane $, a vrut neapărat cu copil cu regizorul britanic Guy Ritchie şi l-a născut pe Rocco (17 ani) când avea 41 de ani. Ea mai are o fiică, Lourdes, în vârstă de 21 de ani.

Mariah Carey (48 de ani) a născut gemeni la 42 de ani. Cântăreaţa care a depăşit pragul de 500 milioane $ i-a născut pe gemenii Moroccan şi Monroe (7 ani) în timpul căsniciei cu Nick Cannon.

Jane Seymour (67 de ani) are patru copii, iar la vârsta de 44 de ani a născut gemeni: pe John şi Kristopher (22 de ani). Actriţa din „Dr. Quinn” are o avere de 90 de milioane de dolari. Ea mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară - pe Katherine (36 de ani) şi pe Sean (32 de ani).

Gwen Stefani (48 de ani) este o altă mamă eroină: după ce i-a adus pe lume pe Kingston (12 ani) şi pe Zuma (9 ani), soţul ei de atunci, Gavin Rossdale, a vrut să mai aibă un moştenitor. Aşa că la 44 de ani, cântăreaţa, care are o avere de 100 milioane $, l-a născut pe Apollo Bowie (4 ani).

La capitolul taţi eroi îi menţionăm pe Charlie Chaplin, care a devenit tată la 73 de ani şi pe luptătorul indian Ramjit Raghav, care şi-a lăsat gravidă soţia la 93 de ani...

Mai multe