Supermodel britanic, sex pe bani cu 15.000 de lire ora

27 septembrie 2009 9:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sophie Anderton, un fotomodel celebru din Marea Britanie, a recunoscut în paginile ziarului The Sun că a lucrat ca prostituată de lux. Anderton, în vârstă de 32 de ani, a povestit cum în anul 2004 ajunsese dependentă de droguri şi consuma câte o sticlă de votcă pe zi. În momentul în care ajunsese practic falită şi cu datorii la furnizorul ei de droguri, Anderton a făcut cunoştinţă cu o prostituată de lux care a introdus-o în lumea sexului plătit. Tot aceasta i-a stabilit şi preţul pentru servicii - între 10.000 şi 15.000 de lire sterline pe oră.

Anderton a mai povestit că în scurta ei carieră de prostituată s-a culcat pe bani cu cinci clienţi şi a câştigat 50.000 de lire sterline, suficient cât să-şi plătească toate datoriile şi să achite avansul pentru o locuinţă.

O altă afirmaţie şocantă a lui Anderton a fost că de vină pentru greşeala ei este lumea modei. "Nu sunt singura care a apucat-o pe această cale", a spus fotomodelul. "Există o latură întunecată a lumii modellingului. Cel puţin două supermodele lucrează ca prostituate."

Mai multe