Supermodelele fără vârstă! Chiar dacă nu mai au 20 de ani, fac în continuare senzaţie

15 octombrie 2024 1:00   Vedete internaționale

Naomi Campbell (54 de ani) şi Eva Herzigová (51 de ani) sunt printre cele mai cunoscute manechine din lume. Chiar dacă nu mai au 20 de ani, modelele fac în continuare senzaţie şi prezintă pentru cele mai de lux case de modă internaţionale. 

Naomi Campbell pare că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe şi nu are de gând să-l împărtăşească şi cu noi! Luna trecută, manechinul britanic a prezentat pentru brandul Del Core, la Săptămâna Modei din Milano. Naomi, care a strâns de-a lungul carierei sale o avere de 80 de milioane de dolari, a fost prezentă şi la Săptămâna Modei de la New York, acolo unde a prezentat pentru casa de modă Ralph Lauren. La unele show-uri de modă, Naomi a purtat inclusiv lenjerie intimă, demonstrând că frumuseţea nu are termen de expirare. În urmă cu doi ani, vedeta a explicat pentru revista Vogue că e mândră că încă are această profesie, după patru decenii de când a debutat pe podium. Cu toate acestea, ea a recunoscut că uneori i se pare că este prea bătrână.

„Încă îmi place să fiu model. Dar uneori mă simt complexată când sunt pe podium alături de modele care au doar 18 ani”, a explicat Campbell.  În 2021, Naomi a devenit mamă de fetiţă, iar în 2023 a anunţat că a venit pe lume şi un băieţel. Ambii s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. Ea nu a dezvăluit până acum numele celor doi copii, dar a spus că iubeşte rolul de mamă. 

Eva Herzigová este şi ea în continuare un manechin de succes! Vedeta cehă a debutat în lumea modei pe când avea doar 16 ani. De atunci, ea a apărut pe coperţile celor mai cunoscute reviste din lume şi a prezentat pentru case de modă de renume, precum Louis Vuitton, Hugo Boss şi Victoria’s Secret.

Frumoasa blondă, care deţine o avere de 12 milioane de dolari, arată uimitor de bine, deci nu e de mirare că designerii încă o cheamă la show-urile lor. În august, Eva Herzigová a captivat toată atenţia pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a participat la premiera noului film al Angelinei Jolie, „Maria”. Manechinul şi-a etalat silueta de invidiat într-o ţinută Etro x Wolford, de culoare neagră. Şi Eva este mamă. Ea are trei copii cu partenerul ei de viaţă, afaceristul italian Gregorio Marsiaj: George (16 ani), Phillipe (13 ani) şi Edward (11 ani)

Mai multe