Susan Boyle îşi lansează albumul de debut

17 noiembrie 2009 15:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Susan Boyle, care a cunoscut celebritatea după participarea la concursul „Britain's Got Talent", îşi lansează primul album muzical.

Cântăreaţa cu maniere rustice, propulsată către o glorie neaşteptată în primăvara trecută graţie 'vocii sale de înger', a explicat pentru Daily Mirror că a avut o copilărie dificilă pentru care încearcă acum să se răzbune.

"Vă uitaţi la o persoană care era bătută cu o curea zilnic. Rămâneam mereu în urmă la şcoală dintr-un motiv sau altul. Eram o elevă mai lentă", a declarat cântăreaţa.

Albumul va fi lansat la 23 noiembrie şi care beneficiază de cele mai importante pre-comenzi înregistrate vreodată, potrivit casei de discuri Sony.

Celibatară şi şomeră la vârsta de 48 de ani, dintr-un mic oraş din Scoţia, Boyle a suferit de o lipsă de oxigen la naştere, fapt ce i-a provocat o uşoară retardare mentală.

Ea a ieşit din anonimat intonând o piesă din comedia muzicală "Les Misérables" în cursul unei audiţii a concursului "Britain's Got Talent", iar Internetul a transformat-o într-o adevărată vedetă.

Pe Youtube, clipul în care cântă la "Britain's Got Talent" a fost vizionat de peste 78 de milioane de ori în numai şapte luni şi a generat aproape o jumătate de milion de comentarii.

Urmăreşte aici clipul respectiv.

Nu a câştigat concursul, ocupând locul al doilea, şi a trebuit să fie spitalizată câteva ore într-o clinică londoneză după emisiune, din cauza epuizării fizice şi psihice.

Mai multe