Şut şi gol la Dua Lipa? Un fotbalist de la Real Madrid a dat "lovitura"

30 mai 2018 13:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După finala Ligii Campionilor, celebra cântăreaţă şi-ar fi petrecut noaptea cu Marco Asensio de la Real Madrid. Presupusa aventură a fost însă negată de artista britanică.

Fanii muzicii pop o cunosc fără îndoială pe Dua Lipa (22 de ani), o cântăreaţă în vogă în special în rândul tinerilor, care a susţinut un mini-concert înainte de finala Ligii Campionilor de la Kiev. Tot 22 de ani are şi Marco Asensio, fotbalistul Realului care n-a jucat decât câteva minute în meciul de sâmbăta trecută, câştigat cu 3-1 de Real Madrid în faţa celor de la Liverpool.

Cu energia neconsumată, internaţionalul iberic ar fi provocat-o pe Dua Lipa la o întâlnire nocturnă, cel puţin aşa susţin jurnaliştii de la CNN Turcia. Deocamdată n-a ieşit la iveală o dovadă clară în acest sens, dar un sâmbure de adevăr tot trebuie să existe. Pentru a linişti puţin spiritele, Dua Lipa a ţinut să-şi asigure admiratorii că nu are nimic de împărţit cu Asensio. „Nu m-am întâlnit niciodată cu el şi nu cred că o voi face în viitor. Managerul meu, care e fan Liverpool, nu m-ar ierta niciodată”, a precizat frumoasa cântăreaţa cu origini albaneze pe contul său de socializare.

Mai multe