Sylvie, fosta soţie a lui Van der Vaart, arată trăsnet la 37 de ani

7 ianuarie 2016 13:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rafael Van de Vaart a fost unul dintre cei mai în vogă fotbalişti ai generaţiei lui, dar lucrurile s-au degradat pentru el atât profesional, cât şi în viaţa privată.

A ajuns la Betis Sevilla, unde se bate pentru salvarea de la retrogradare, dar nu înainte să divorţeze de frumoasa Sylvie, fotomodel ajuns la 37 de ani şi care, se pare, nu mai corespunde exigenţelor olandezului. Aceasta n-a acuzat însă prea tare şocul despărţirii de fostul internaţional batav şi se ţine într-o formă de invidiat. Zilele trecute şi-a făcut câteva fotografii de senzaţie la sala de fitness pe care o frecventează şi e clar că Van der Vaart are de ce s-o regrete pe actuala doamnă Meis, această luându-şi numele de fată.

Sylvie este oricum o luptătoare şi forma sa fizică e de invidiat cu atât mai mult cu cât a trebuit să ducă o luptă pe viaţă şi pe moarte cu cancerul la sân. A fost diagnosticată şi opeată de această afecţiune în 2009 şi pare să se fi vindecat complet. Cu Van der Vaart a fost căsătorită între 2005 şi 2013 şi acum are o relaţie cu Samuel Deutsch, un om de afaceri din New York.

Mai multe