Tabăra de vară a familiei lui Jennifer Lawrence, mistuită de flăcări

30 noiembrie 2020 16:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tabăra de vară deținută de familia lui Jennifer Lawrence a fost mistuită de flăcări. Fratele actriței patrona tabăra Hi-Ho, din Simpsonville, Kentucky, SUA și a asistat neputincios vineri cum aceasta a fost distrusă de un incendiu devastator.

Tabăra de vară Hi-Ho a familiei lui Jennifer Lawrence (30 de ani) a fost mistuită de flăcări. Atât diva, cât mai ales fratele ei, Blaine Lawrence, care se ocupa de tabără, sunt foarte afectați de faptul că incendiul a distrus aproape totul, ferma și hambarul pe care le dețineau în apropiere de Louisville. 30 de pompieri s-au luptat cu sinistrul, dar nu au reușit să salveze mare lucru. Blaine a făcut apel la donații din partea oamenilor pentru a reface totul, deși sora lui celebră are o avere de 160 de milioane de dolari. La cât de mulți bani are, actrița ar putea foarte bine să-l ajute.

Jennifer Lawrence, nuntă cu 150 de invitaţi în castelul bântuit

Jennifer Lawrence şi-a tras dublură pentru scenele nud

O tabără de vară de peste 30 de ani

De peste 30 de ani, în tabăra Hi-Ho, își petreceau vacanța de vară copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Eroina din seria “Jocurile foamei”, Jennifer Lawrence, locuiește într-o superbă reşedinţă în Beverly Hills. 6,14 milioane dolari a plătit vedeta pentru superba vilă în stil francez cu suprafaţa de  511 metri pătraţi. Arată ca un superb palat înconjurat de o bogată vegetaţie şi multe flori, alei elegante şi gazon de culoarea smaraldului. Ea este măritată din 2019 cu Cooke Maroney.

Mai multe