Tatăl Playboy i-a lăsat soţiei 5 milioane $

1 octombrie 2017 19:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Hugh Hefner a fost condus duminică pe ultimul drum. Trupul lui a fost depus la cimitirul Westwoo Village Memorial Park, deasupra criptei în care se odihneşte Marilyn Monroe. La înmormântare, văduva Crystal Hefner a aflat că tatăl Playboy nu a lăsat-o să moară de foame.

Nu l-a lăsat inima să nu îi lase nimic ultimei lui soţii. În 2012, când a obligat-o pe Crystal Harris să semneze un contract prenupţial prin care renunţa la orice pretenţie la avere, Hugh Hefner i-a promis acesteia că va avea grijă de viitorul ei. Averea de 43 de milioane de dolari se va împărţi în mod egal între cei patru copii ai lui Hefner: Christie, 64 de ani şi David (62 de ani), primind cota lor din bani, iar Cooper (26 de ani) şi Marston (27 de ani) urmând să ducă mai departe Playboy Enterprises.

Toată lumea a crezut că Tăticul Playboy a dezmoştenit-o pe ultima lui soţie. Recent însă s-a descoperit că, în 2013, Hefner a cumpărat un apartament cu patru camere în Hollywood Hills, dând pe el 4,9 milioane de dolari. L-a trecut de atunci pe numele soţiei lui. Apartamentul valorează azi 7 milioane de dolari. În plus, Hef a trecut într-un cont secret de care Crystal nu ştia suma de 5 milioane de dolari.

El a fost condus pe ultimul drum duminică, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care a participat doar familia. Tot duminică, presa americană a publicat ultima fotografie cu părintele iepuraşilor încă în viaţă. La finele lunii ianuarie, Hefner făcea eforturi uriaşe de a merge într-un cadru metalic, după ce reumatismul care îi cuprinsese întreg spatele nu îi mai dădea pace. Gurile rele spun că Hefner nu s-a mai putut da jos din pat de mai bine de şase luni. La 27 septembrie el s-a stins înconjurat de familie, la conacul său Playboy, pe care îl vânduse cu un an înainte vecinului său cu 100 de milioane de dolari.

Mai multe