Tia Carrere este de nerecunoscut! La 52 de ani, nu mai seamănă deloc cu eroina din ”Vânătoarea de comori”

18 martie 2019 11:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tia Carrere a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 52 de ani. Actrița născută la 2 ianuarie 1067 în Honolulul, Hawaii, SUA, a pierdut lupta cu kilogramele și s-a rotunjit la față și la corp. Tia Carrere a jucat în seriarul ”Vânătoarea de comori” între anii 1999 și 2002 susține că a ajuns să nu mai fie interesată de dietă și siluetă după ce a născut-o pe fiica ei Bianca Wakelin, de 13 ani. Deși e divorțată din 2010, Tia a fost văzută zilele trecute luând cina în Los Angeles cu cel de al doilea soț, Simon Wakelin.

Tia Carrere a ajuns de nerecunoscut! La cei 52 de ani ai ei, actrița care a jucat în ”Răfuială în micul Tokyo” (1991), alături de Brandon Lee și Dolph Lundgren, în ”Minciuni adevărate” (1994), alături de Arnold Schwarzenegger, și în comedia ”Lumea lui Wayne” s-a îngrășat vizibil. Tia Carrere a pozat în 2003 în revista ”Playboy”. Între 1999 și 2002 ea a jucat în serialul de televiziune ”Vânătoarea de comori”, iar acest rol i-a asigurat definitiv notorietatea în cetatea filmului. Carrere a fost măritată de două ori: între 1992 și 2000 a fost măritată cu starul libanez Elie Samaha și între 2002 și 2010 cu Simon Wakelin.

Din cel de al doilea mariaj a rezultat micuța Bianca. După nașterea acesteia, Tia se retrage din cinematografie și revine în muzică. Carrere are o înălțime de 1,73 și a debutat încă din timpul liceului în industria modei. Ea a strâns o avere estimată la peste cinci milioane de dolari și a declarat anii trecuți că a greșit enorm că nu a făcut nimic cu banii pe care i-a câștigat din televiziune pentru a-i înmulți. Rolul lui Juno Skinner din filmul ”Minciuni adevărate” cu Arnold Schwarzenegger i-a atras simpatia regizorilor și producătorilor de televiziune care au bombardat-o cu oferte de a juca în diferite seriale.

Mai multe