Tiger Woods, arestat pentru că a condus sub influența drogurilor sau alcoolului

29 mai 2017 22:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tiger Woods a fost cel mai bun jucător de golf din lume, cu 14 titluri majore și unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai tuturor timpurilor. Sportivul a fost arestat luni dimineță, 29 mai, fiind suspectat de conducere sub influență, neștiindu-se încă dacă a alcoolului sau a drogurilor, dacă nu a ambelor.

Woods a fost arestat luni dimineața, în jurul orei 03:00, în Jupiter, Florida. Acesta a stat în custodia poliției până la ora 11:00, când a fost eliberat pe cauțiune. Acesta este anchetat pentru conducerea sub influența drogurilor sau a alcoolului, urmând ca poliția să stabilească acest lucru. Anchetatorii iau în calcul și varianta celor două, concomitent.

Here's Tiger Woods' mugshot after his arrest on DUI charge pic.twitter.com/d6f8CpOIc5— Bradd Jaffy (@BraddJaffy) May 29, 2017

Here's Tiger Woods' mugshot after his arrest on DUI charge pic.twitter.com/d6f8CpOIc5

Este pentru a doua oară când Woods este acuzat de conducere sub influență. În noiembrie 2009, la două zile după ce s-a aflat că și-a înșelat fosta soție, Elin Nirdegren, cu managerul unui club de noapte, jucătorul de golf a intrat cu mașina într-un copac. Cu toate acestea, ela fost doar suspect pentru această infracțiune, fiind găsit nevinovat.

După scandalul în care a fost implicat cu soția sa, cu care are doi copii, și după ce aceștia au divorțat în 2010, cariera lui Woods a luat-o în jos. Acesta nu a reușit să rămână în topuri, iar agenții de publicitate au încetat să-l mai sponsorizeze.

Mai multe