Timbaland, urmărit de poliţie pentru tentativă de sinucidere

25 august 2010 20:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Potrivit TMZ, Timbaland a fost urmărit de poliţie pe străzile din Los Angeles pentru o posibilă tentaivă de sinucidere.

Sursa citată susţine că artistul ar fi primit un telefon care l-a supărat foarte tare în cursul zilei de ieri. Atunci, cumnatul lui i-a spus că una din reşedinţele sale din Malibu a fost jefuită şi că hoţii i-au furat un ceas de lux Jacob & Co., a cărui valoare se ridică la aproximativ 2 milioane de dolari.

Potrivit rudelor artistului, după ce a aflat vestea, Timbaland s-a enervat foarte tare, a făcut o criză de nervi, şi apoi a plecat la volanul Escalade-ului său de lux.

Rudele vedetei au chemat imediat poliţia care a pornit în căutarea acesteia prin L.A. Sursa citată susţine că un elicopter al forţelor de ordine l-a localizat pe artist şi apoi trupele terestre l-au scos din maşină. După aceea a urmat un dialog între Timbaland şi poliţişti. Medicii ajunşi la faţa locului au decis că artistul nu reprezintă un pericol pentru el însuşi şi astfel Timbaland a fost eliberat.

Ulterior, el a făcut câteva declaraţii la radio şi a recunoscut că s-a supărat foarte tare după ce a aflat de jaf. Cu toate acestea, a negat faptul că ar fi vrut să se sinucidă.

Mai multe