Ținuți sub papuc. Ce reguli ridicole trebuie să respecte soții acestor vedete?

11 octombrie 2017 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu te pui cu soția! Atunci când pune piciorul în prag și începe să-ți ordone una și alta, te conformezi și cu asta basta! Cam așa pățesc și soții de la Hollywood, care n-au voie să miște în front și să se abată de la regulile doamnelor lor, dacă vor să-și mențină relația… să zicem fericită.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Sunt căsătoriți de peste 20 de ani, ceea ce, la Hollywood, este aproape de neimaginat. Iar secretul longevității mariajului lor nu este dragostea nemărginită și nici romantismul siropos, ci tăcerea. Da, da, actorul trebuie să-și țină gura dacă vrea să rămână împreună cu mama copiilor lui. N-are voie să comenteze prin presă detaliile relației lor și, dacă nu se poate abține și are totuși ceva de spus neapărat, îi poate transmite doar soțioarei lui tot ce are pe suflet.

Adevărul e că întreaga carieră a lui Broderick ar putea beneficia de pe urma câte unui mic scandal ocazional, având în vedere că e o liniște deplină și pe plan profesional, nu numai pe plan personal în viața acestuia. Dar, deh, dacă doamna a ordonat să-și țină comentariile pentru el… sssst!!

Iată ce reguli i-a impus Angelina Jolie lui Brad Pitt!

Mai multe